13:00

IFK Västervik (vit)

Referat: Målilla GoIF - IFK Västervik (vit)

Vi började lite trevande på den blöta planen där de längre passningarna blev lite för hårt slagna i det blöta gräset.
Målilla stod emot bra i början av första halvlek men efter 1-0 så var det aldrig något snack om saken. I halvtid ( 3-0 ) pratade vi om att försöka få igång passningsspelet lite bättre runt motståndarnas straffområde.
Nästan direkt i andra halvlek reducerar Målilla till 3-1. Det är roligt att se att vi inte blir deppiga och hänger med huvudet för det.
Våra efterföljande anfall mot Målilla är fantastiskt fina med bra fart och fint passningsspel och målen trillar in i jämn ström.
När motståndarna får ta in ytterligare en spelare blir det återigen svårt att få igång ett bra spel men vi fortsätter att kämpa och är det klart bästa laget även att de är en man mera på planen.